Onze service

Bij MVK verhuur bieden wij enkel en alleen de allerbeste service! Dit houdt in dat wij alleen schone, goedkeurde en nette materialen leveren en daarbij de best mogelijke service bieden. 

Opbouw door MVK verhuur
Wij hebben -in tegenstelling tot andere verhuurbedrijven- ervoor gekozen om nooit onze materialen zelf af te laten halen door onze klanten. Wij verzorgen altijd de op- en afbouw van het gehuurde materiaal, u hoeft niets te doen! Op deze manier kunnen wij de kwaliteit behouden die u van ons gewend bent en kunt u zich uitsluitend bezig houden met uw gasten. U kunt bij MVK verhuur enkel zelf de opblaasfiguren komen afhalen. Deze huurt u bij ons voor €50,- voor maar liefst 4 dagen.

Geen schoonmaakkosten
U betaald bij MVK verhuur nooit aparte schoonmaakkosten. Dit kan wel eens voorkomen bij grotere evenementen waarbij er gebruik wordt gemaakt van water op onze attracties. Het voordeel van huren bij ons is dat wij de gehuurde materialen al kort nakijken als wij het bij u komen ophalen. Zo kunnen wij direct zien ofdat er schade aan is gekomen en of het materiaal nog in dezelfde staat is als bij aflevering. U krijgt in de meeste gevallen ook direct uw borg retour. Wij zorgen nadien zelf voor de schoonmaak, dit gebeurt altijd met desinfecterende dettol, zo is de volgende huurder altijd verzekerd van schone materialen.